Din browser er af ældre dato, der kan derfor forekomme fejl på siden.
Fællesarealer
Cykel- og knallertrum
Ved ungdomsboligerne forefindes der fælles overdækning i terræn til parkering af cykler og knallerter.
Familieboligerne kan benytte udhus til parkering af cykler og knallerter. Det overdækkede gårdmiljø må ikke benyttes til parkering af cykler og knallerter.
Fælles udeanlæg
Søhøjens udformning og bebyggelsesplan gør, at boligerne fungerer som et “minisamfund” i attraktive omgivelser. Hver bolig er en individuel enhed, som er placeret i en samlet plan. Denne boligform indebærer en række fællesfaciliteter, som kan bruges af den enkelte beboer efter lyst og behov. Boligerne er samtidig placeret i et stort grønt fællesområde med legepladser.
Selv om den enkelte bolig har sit eget haveareal, er et af kendetegnene for bebyggelsen de åbne friarealer med deres store muligheder for leg og andre fritidsaktiviteter. Disse områder er beplantet med løvfældende træer og buske, som i de første år vil være yderst sårbare over for voldsom behandling. Derfor er det i alles interesse, at disse beplantninger beskyttes mod overlast, således at de kan vokse op til gavn og glæde for alle.
Vedligeholdelsen af friarealerne og beplantningen sørger afdelingen for, ligesom den også påtaler eventuel misbrug.
Fællesarealer/fællesrum
Alle udvendige arealer, dog eksklusiv haver og terrasser, er til fælles benyttelse for alle beboere i afdelingen. Der er et fælleslokale i nr. 62 og et gæsteværelse i nr. 60, som kan lejes af alle beboere i afdeling 122.
Fælleslokalerne er aflåste. Hoveddørene til blokkene skal være aflåste mellem kl. 18.00 og 10.00.
Leje af lokaler til møder, fest eller sammenkomster
Til brug for møder, fester og sammenkomster lånes nøgle til lokalerne hos afdelingsbestyrelsen efter forudgående aftale.
Beboeren er ansvarlig for hvad der foregår i fælleslokalet, samt at det ved aflevering fremstår rent og ryddeligt. Det koster 50 kr. at leje lokalet. Beløbet skal betales ved bestilling. Der opkræves yderligere et depositum på 500 kr. i forbindelse med nøgleudlevering.
På hverdage skal benyttelsen afsluttes senest klokken 22.00. Fredag og lørdag sker benyttelsen uden tidsbegrænsning.
Beboere, der låner nøglen hæfter økonomisk for eventuelle ødelæggelser, som følge af egen eller gæsters uhensigtsmæssige adfærd på afdelingens område. I tilfælde af manglende afregning for enhver form for misligholdelse, herunder mangelfuld rengøring, forbeholder bestyrelsen sig retten til at nægte fremtidig udlån af lokalet til den pågældende beboer.
Der kvitteres for nøgle ved såvel ud- som indlevering. Lokalet skal afleveres i pænt og rengjort stand. Ved aflevering af nøgle gennemgås lokalet i fællesskab af beboeren og repræsentanten fra afdelingsbestyrelsen, hvor eventuelle mangler og misligholdelse bemærkes.
Se mere om leje af fælleslokale
Se mere om leje af gæsteværelse
Udlån af møbler fra fælleslokalerne
Møbler udlånes og afleveres efter forudgående aftale med afdelingsbestyrelsen. Møblerne kontrolleres før og efter brug.
Beboeren hæfter personligt for evt. misligholdelse af møbler.
Plæneklippere og haveredskaber
Plæneklipper stilles gratis til rådighed og findes i skurene mellem blokkene. Haveredskaber stilles ligeledes gratis til rådighed. Disse findes i trækasserne i atriumgårdene, og skal efter brug rengøres.
Eventuelle skader på plæneklipper eller haveredskaber skal straks meddeles til varmemesteren, som så vurderer, hvad der skal ske, og om pågældende beboer skal betale for reparationen eller ny indkøb af erstatning for det ødelagte.
P-pladser
Af hensyn til den gående trafik og den bedst mulige udnyttelse af det anlagte P-pladsareal, samt en smidig trafikafvikling, må parkering kun finde sted inden for de afmærkede parkeringspladser.
Der er ingen faste P-pladser knyttet til de enkelte boliger, alle har ret til at parkere på ledige P-pladser (dog kun biler med max. vægt på 3.500 Kg).
P-pladser for campingvogne
Der er ingen P-pladser til opbevaring af campingvogne. Dog må du parkere campingvognen i max. 24 timer i forbindelse med klargøring.
P-pladser for lastbiler
Veje og parkeringsforhold er ikke velegnede til lastbiler. Derfor må lastbiler kun komme i afdelingen i forbindelse med flytning, varelevering og lignende. Lastbiler må ikke parkeres i afdelingen.
Pulterrum / Udhus
Til hver ungdomsbolig er der knyttet et pulterrum i trappeopgangene.
Til familieboligerne er der i stedet knyttet et udhus, placeret i en samlet udhuslænge nord for bebyggelsen.
Pulterrummene og udhusene er mærket med lejlighedsadressen. Lejerne skal selv sørge for indkøb af en hængelås.
Vaskerianlæg (ungdomsboliger)
Ungdomsboligerne har eget betalingsvaskeri beliggende Søhøjen 60, st. – 6. Nærmere information omkring anvendelsen af vaskeriet udleveres ved indflytning, eller afleveres i beboernes postkasser. Vaskeriet må kun benyttes af bolighavende i afdelingen og dennes husstand.
Betaling foretages via vaskekort/magnetkort, hvorefter vaskeforbruget afregnes automatisk/elektronisk via huslejeopkrævningen.
Familieboligerne kan/må ikke benytte ungdomsboligernes fællesvaskeri. Til gengæld er familieboligernes badeværelser forberedt til beboernes egen installation af vaskemaskine og kondenstørretumbler.
Veje og gangstier
Som trafikant i bebyggelsen skal du betragte dig som gæst på en legeplads, hvor du har lov til at køre til din bolig. Dette betyder, at du må køre med en hastighed af max. 15 km. i timen og med størst muligt hensyn til legende børn og andre “bløde” trafikanter.
Gangstierne er kun for de gående, du må altså ikke køre din bil eller andet motorkøretøj ind på gangstierne - heller ikke i forbindelse med reparation, klargøring eller flytning.